Wiertz Personeelsdiensten feliciteert Stichting SMK met haar 65-jarig jubileum.

Wiertz Personeelsdiensten feliciteert Stichting SMK met haar 65-jarig jubileum.

11914745_1468201413483958_782912106553531853_oIn 2015 viert Stichting SMK, de muziek- en dansschool van de gemeenten Kerkrade, Landgraaf en Brunssum, haar 65e verjaardag! Deze gelegenheid wordt aangegrepen om met de hele school en muzikale aanverwanten een feest neer te zetten, waar alle inwoners van de betreffende gemeenten van kunnen meegenieten! Immers, feestvieren is onlosmakelijk verbonden met muziek en dans en wat is mooier dan dit feestgevoel te delen met de gemeenschap waar de Stichting SMK deel van uitmaakt? Daarbij gaat de school nog een stapje verder door deze festiviteiten te koppelen aan het jaarlijkse Serious Request, een initiatief van radiozender 3FM, waarbij geld wordt ingezameld voor één van de projecten van het Rode Kruis.

Wat staat er te gebeuren?
De laatste week vóór de kerstvakantie, voorafgaand aan de start van Serious Request, gaat de Stichting SMK de drie genoemde gemeenten in, om op verwachte én onverwachte plekken muziek te maken en zo te vieren dat er al 65 jaar muziek- en dansonderwijs in deze regio wordt verzorgd.
Het hoogtepunt van de jubileumweek is een 24 uur durende muziekestafette, waarin non-stop optredens gegeven worden door (oud) leerlingen, docenten, amateurverenigingen en vrienden van de muziek en dansschool.

Wiertz Personeelsdiensten ondersteunt deze activiteiten van harte om deze festiviteiten waar te maken! Kijk voor het complete programma over deze jubileumweek op www.smkparkstad.nl