Wiertz Personeelsdiensten founder/partner van Sprinc ,,het MVO platform van Parkstad”

Wiertz Personeelsdiensten founder/partner van Sprinc ,,het MVO platform van Parkstad”

LOGO SPRINC_DEF_PMSWiertz Personeelsdiensten, het Limburgse familiebedrijf dat zich als founder/partner heeft verbonden aan Sprinc, het MVO platform van Parkstad, zal vandaag aanwezig zijn tijdens de eerste kick-off bijeenkomst van Sprinc in Kasteel Hoensbroek.

Sprinc is een zakelijk netwerk waarin mensen centraal staan. Het gaat om mensen met talent én met een afstand tot de arbeidsmarkt. De kennissessies, welke diverse keren per jaar zullen worden georganiseerd door Sprinc, staan in het teken van kennis en informatie delen omtrent arbeidsmarkt gerelateerde actualiteiten en het opdoen van inspiratie als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen.

‘’Wij kennen de grote waarde van maatschappelijk verantwoord ondernemen en weten onze betrokkenheid op dit gebied te vertalen naar meerwaarde. Daarom dragen wij graag ons steentje bij aan dit mooie initiatief’’ aldus Loek Consten, commercieel manager Wiertz Personeelsdiensten. “De nadruk ligt bij dit zakelijk netwerk op de “P” van People daar waar Wiertz Personeelsdiensten zich volledig in herkent; echte mensen en persoonlijke contacten”.