Wiertz Personeelsdiensten lanceert Jurgens-Partners Zuid

Wiertz Personeelsdiensten lanceert Jurgens-Partners Zuid

Jurgens – Partners Zuid is de nieuwe norm voor Executive Search en Interim Management in Limburg. Zusterbedrijf van de bekende Limburgse uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten. Een familiebedrijf met filialen tussen Venray en Maastricht. Een uitzendorganisatie die staat voor kwaliteit en toegevoegde waarde.

Jurgens – Partners is gespecialiseerd in het werven en selecteren van ervaren professionals. Het gaat dan om uitdagende structurele functies en interim opdrachten binnen vrijwel elk segment. Jurgens – Partners is in staat om u te ondersteunen met doordachte oplossingen.

Buiten Limburg is Jurgens – Partners reeds vele jaren een gevestigde naam. Constant Jurgens startte het bedrijf 12 jaar geleden en kan bogen op ruime ervaring en een stabiele orderportefeuille. Vanaf nu dus ook actief in Limburg. De dienstverlening wordt ingevuld door Constant Jurgens en Harm Wiertz. Sinds 1 februari is Paul Schiffelers als consultant toegevoegd aan de organisatie. Schiffelers woont in Roermond en was voorheen in een soortgelijke functie werkzaam.