Wiertz Personeelsdiensten lanceert Payroll Limburg

Wiertz Personeelsdiensten lanceert Payroll Limburg

Payroll Limburg is de nieuwe standaard voor payrollen in Limburg. Het is een zusterbedrijf van Wiertz Personeelsdiensten.

Wiertz Personeelsdiensten is bekend als fullservice uitzendorganisatie. Een Limburgs familiebedrijf met filialen tussen Venray en Maastricht. Een uitzendorganisatie die staat voor kwaliteit en toegevoegde waarde.

Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat werkgevers niet zo’n behoefte hebben aan zo’n uitgebreide dienstverlening. Omdat ze zelf de krachten al hebben geworven, en omdat ze vervolgens niets anders vragen dan enkel het invullen van juridisch werkgeverschap en het verlonen van krachten. Een minimale dienstverlening tegen een minimale prijs.

Payroll Limburg voorziet in die behoefte. Ze opereren vanuit een centraal kantoor “op afstand”. Dit betekent dat de dienstverlening zich uitsluitend richt op het verlonen van krachten welke Limburgse organisaties zelf aandragen. Grotendeels webbased. Door deze manier van werken is men in staat te verlonen tegen scherpe prijzen. De dienstverlening wordt ingevuld door Judith Erfkemper. Ze heeft ruime ervaring opgedaan binnen Wiertz Personeelsdiensten.

Zo kunnen Limburgse werkgevers vanaf nu dus kiezen waar men de payroll onder wil brengen. Voor payroll in combinatie met een intensieve dienstverlening kiest men voor Wiertz Payroll Plus. Voor payroll in combinatie met een minimale dienstverlening kiest men voor Payroll Limburg. In alle gevallen: solide geregeld. Via de website www.payrolllimburg.nl kan Limburg nader kennis maken met de organisatie.