Wiertz Personeelsdiensten lanceert uitbreiding dienstenpakket

Wiertz Personeelsdiensten lanceert uitbreiding dienstenpakket

Deze week maakt de Limburgse uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten de start van twee nieuwe bedrijfsactiviteiten bekend. Het betreft een gespecialiseerde payroll activiteit en een bureau voor executive search en interim management. De payroll activiteit wordt in de markt gezet onder de naam Payroll Limburg b.v. Het bureau richt zich op het payrollen van tijdelijke krachten bij Limburgse werkgevers. Hierbij dragen bedrijven het juridisch werkgeverschap over aan de payroll organisatie, terwijl men wel zelf de werving verzorgt. Het bureau voor executive search en interim management gaat Jurgens-Partners (zuid) heten en het betreft een evenredige samenwerking tussen Wiertz en Jurgens. Buiten Limburg is Jurgens-partners reeds vele jaren actief. Het bedrijf richt zich op het invullen van functies op management- en directieniveau.

De nieuwe bedrijfsactiviteiten opereren beiden volledig zelfstandig maar er wordt wel samenwerking gezocht met Wiertz Personeelsdiensten. “Het betreft aanvullende activiteiten welke we bij Wiertz Personeelsdiensten tot nu toe specialistisch niet in huis hadden” aldus Harm Wiertz. “Daarom denken we dat veel van onze Limburgse opdrachtgevers gebruik kunnen maken van deze diensten. Daarnaast zijn we er van overtuigd nieuwe klanten te kunnen bedienen met deze concepten”.

Beide nieuwe activiteiten zullen kantoor houden in Kerkrade. Hier heeft Wiertz Personeelsdiensten onlangs een bedrijfsverzamelgebouw ingericht met de toepasselijke naam “buzzinezz point”. Het bedrijfsverzamelgebouw biedt naast Wiertz Personeelsdiensten, Payroll Limburg en Jurgens-Partners onderdak aan negen ondernemers.