Wiertz Personeelsdiensten opent nieuw filiaal in Horst.

Wiertz Personeelsdiensten opent nieuw filiaal in Horst.

De Limburgse uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten breidt haar activiteiten in Noord-Limburg uit. Kort na de verhuizing naar een nieuw regiokantoor in Venlo, opende het familiebedrijf gisteren op feestelijke wijze de deuren van haar nieuwe filiaal in Horst.

Leroy Bosman, commercieel manager regio Noord-Limburg: “Met de uitbreiding van ons kantorennetwerk in Noord-Limburg gaan wij aan de slag om een nog sterkere impuls te leveren aan de economische bedrijvigheid en werkgelegenheid in deze regio. In Noord-Limburg ontstaan veel nieuwe mogelijkheden doordat hier een aantal interessante werkgevers zijn gevestigd.” Iets wat Wethouder Vostermans van de Gemeente Horst aan de Maas, tijdens zijn officiële openingshandeling helemaal kon beamen.

Hoewel veel uitzendorganisaties hun deuren sluiten, opent Wiertz dus juist een nieuw filiaal. Leroy Bosman: “Wij geloven in een persoonlijke dienstverlening en een direct contact met werkgevers en onze krachten. Met digitalisering is helemaal niets mis, maar het kan volgens ons nooit in de plaats komen van een echt kantoor met echte mensen.”