Wiertz Personeelsdiensten opent nieuw filiaal voor horecapersoneel

Wiertz Personeelsdiensten opent nieuw filiaal voor horecapersoneel

45 uitingDe Limburgse uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten gaat meer werk maken van het uitzenden van horeca personeel. Tot nu toe deed de organisatie dit al vanuit alle plaatselijke kantoren, als onderdeel van de totale dienstverlening. Het nieuwe kantoor is vanaf deze week operationeel en gevestigd in bedrijfsverzamelgebouw “Techno House” in Heerlen. Dit gebouw is vlakbij Hogeschool Zuid en Arcus College gevestigd, waardoor studenten eenvoudig de weg kunnen vinden. De organisatie denkt dat er in Limburg veel behoefte is aan het specialisme. “Limburg is bij uitstek de provincie waar de horeca het druk heeft omdat mensen er Bourgondisch leven en er veel toeristen zijn” aldus ondernemer Harm Wiertz. In de horecabranche is ervaren en tegelijkertijd flexibel inzetbaar personeel onmisbaar. Piekdagen en –seizoenen zijn vanzelfsprekend. De noodzakelijke personeelsbezetting is daardoor aan flinke schommelingen onderhevig. Wiertz Gastvrij biedt werkgevers in de horeca een maatwerkoplossing.

Cliff Janssen is de kantoormanager voor het nieuwe Wiertz Gastvrij kantoor, en het team bestaat verder uit intercedente Renee Aussems. Janssen heeft zeer ruime ervaring opgedaan o.a. als F&B manager bij Hotel Kasteel Bloemendal en Winebar manager bij het Kruisherenhotel. Met de komst van Cliff Janssen heeft uitzendorganisatie dus een horecaspecialist in huis gehaald en is het nieuwe kantoor een volwaardige gesprekspartner voor de horeca. Overigens zal het label ook via de reguliere vestigingen van Wiertz beschikbaar blijven.

Over Wiertz Gastvrij
De volledige planning en invulling van uw pool nemen wij voor onze rekening. U geeft wekelijks door voor welke diensten u uitzendkrachten wenst in te zetten. Door regelmatig op de werkplek met u het functioneren van onze poolkrachten te evalueren, houden we gezamenlijk de vingers aan de pols en zorgen we voor de gewenste kwaliteit. Aan de hand van de door u opgegeven urenstaten ontvangt u wekelijks een factuur opgesplitst naar afdeling. Ook andere belangrijke aspecten nemen wij u uit handen. U kunt hierbij denken aan het regelen van inwerkdiensten, het wekelijks inplannen van krachten, het opleiden van krachten, de wekelijkse verloning en het begeleiden van krachten op de werkplek.

Contactgegevens van het filiaal:
Nieuw Eyckholt 292E, 6419 DJ Heerlen
T. 045 – 563 98 08
E. gastvrij@wiertz.com