Wiertz Personeelsdiensten opent nieuw kantoor in Weert

Wiertz Personeelsdiensten opent nieuw kantoor in Weert

image1(1)De Limburgse uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten neemt deze week een nieuw kantoor in Weert in gebruik. Het familiebedrijf, opgericht in 1997 is een van de grootste Limburgse uitzenders. De organisatie heeft kantoren tussen Venray en Maastricht en er is een buitenlandse vestiging in Herzogenrath (D).

In Weert is Wiertz Personeelsdiensten actief sinds 2004. Vanaf deze week verhuist het kantoor naar het prominente bedrijfsverzamelgebouw langs de A2. “We hebben in Weert de laatste jaren flink aan de weg getimmerd” aldus kantoormanager Marieke Henke. “Het werd nu tijd voor een mooi nieuw kantoor, zichtbaar langs de autosnelweg, centraal en goed bereikbaar voor onze krachten en opdrachtgevers”. Het Limburgse familiebedrijf gelooft overigens heilig in een persoonlijke dienstverlening, via vakbekwame vestigingsmedewerkers en door middel van echte kantoren, gevestigd in alle relevante steden in de provincie.

“In Noord Limburg gaan de we komende tijd nog meer kantoren openen” aldus Jessie Vreuls, medewerker sales, marketing en communicatie. “Het gebied tussen Weert, Venlo en Venray is economisch ijzersterk en biedt volop ruimte voor een of twee nieuwe filialen”.

Het team in Weert is erg trots op de nieuwe werkplek. Ze hopen de komende maanden dan ook veel werkzoekenden en werkgevers te mogen begroeten in hun kantoor. Maar vooral gaan ze er voor zorgen dat er veel vacatures ingevuld zullen worden!