Wiertz Personeelsdiensten opent nieuwe vestiging in Panningen

Wiertz Personeelsdiensten opent nieuwe vestiging in Panningen

Op 1 juni opent Wiertz Personeelsdiensten in het centrum van Panningen haar 16e filiaal in Limburg. Daar waar grote landelijk opererende uitzendorganisaties zich terugtrekken en hun dienstverlening vooral online regelen, blijft een fysieke aanwezigheid juist een belangrijk uitgangspunt van het Limburgse familiebedrijf.

“Onze dienstverlening draait helemaal om mensen. Naast onze online kanalen geloven wij daarom sterk in persoonlijk contact met onze flexkrachten en opdrachtgevers”, legt Steven Zipp, Commercieel Manager in Noord-Limburg uit. “Alleen op die manier leer je mensen namelijk pas echt kennen, weet je wat hun drijfveren zijn en kun je je dienstverlening hierop aanpassen.”

Gelegen in het hart van Noord-Limburg
Het nieuwe filiaal van Wiertz Personeelsdiensten is gevestigd in het Passage de Pit in het centrum van Panningen. Steven Zipp: “Gelegen in het hart van Noord-Limburg zorgt het voor een nog betere verbinding tussen onze vestigingen in Weert en Venlo, Venray en Horst. Het is een ideale uitvalsbasis die veel potentie heeft.”

Nieuw team
Het team in Panningen wordt gevormd door kantoormanager Wouter Knippenbergh en intercedente Josephine Zevenhoven.  Wouter kan haast niet wachten tot de deuren open gaan: “Onze nieuwe vestiging ligt midden in het centrum van Panningen
. Tussen al die bezoekers bevinden zich altijd mensen die op zoek zijn naar een andere baan. Wat wij gaan doen is al die mensen in contact brengen met vacatures en onze opdrachtgevers.”

Officiële opening op 13 juni 
Tijdens de officiële opening voor genodigden op 13 juni zal wethouder Paul Sanders van de gemeente Peel en Maas een kort openingswoord houden. Aansluitend vindt er een netwerkbijeenkomst plaats. De feestelijke opening wordt op een later tijdstip afgesloten met een borrel voor werkzoekenden die op deze manier met de Wiertz Personeelsdiensten kunnen kennis maken.

Foto: Wouter Knippenbergh (links) en Steven Zipp.


Lees verder: 
Wiertz Company lanceert deze week een nieuwe WhatsApp-service. Daarmee is de allround HR-dienstverlener één van de eerste bedrijven in de uitzendbranche die dit communicatiemiddel op grote schaal inzet om in contact te komen en blijven met kandidaten op de arbeidsmarkt.

Event Management Group (EMG) en Wiertz Gastvrij, het horecaspecialisme van Wiertz Company, hebben een opleidingsovereenkomst gesloten. Horecakrachten in opleiding kunnen vanaf nu praktijkervaring opdoen bij een van de drie locaties van EMG in Limburg.