Wiertz Personeelsdiensten opent op feestelijke wijze nieuw filiaal in Horst

Wiertz Personeelsdiensten opent op feestelijke wijze nieuw filiaal in Horst

Wiertz Personeelsdiensten breidt in Noord-Limburg haar activiteiten uit. Kort na de verhuizing naar een nieuw regiokantoor in Venlo, werd gisteren op feestelijke wijze de deuren van het nieuwe filiaal in Horst geopend.

Horst CollageLeroy Bosman, commercieel manager regio Noord-Limburg: “Met de uitbreiding van ons kantorennetwerk in Noord-Limburg gaan wij aan de slag om een sterke impuls te leveren aan de economische bedrijvigheid en werkgelegenheid in deze regio. In Noord-Limburg ontstaan veel nieuwe mogelijkheden doordat hier een aantal interessante werkgevers zijn gevestigd.” Iets wat Wethouder Vostermans van de Gemeente Horst aan de Maas, tijdens zijn officiële openingshandeling helemaal kon beamen.

Hoewel veel uitzendorganisaties hun deuren sluiten, opent Wiertz dus juist een nieuw filiaal. Leroy Bosman is hier stellig in: “Wij geloven juist in een persoonlijke dienstverlening en een direct contact met werkgevers en onze krachten. Met digitalisering is helemaal niets mis, maar het kan volgens ons nooit in de plaats komen van een echt kantoor met echte mensen.”

Langs deze weg bedankt het team van Horst iedereen voor alle felicitaties.

U kunt ons filiaal in Horst bereiken via 077-820 09 93 of stuur een e-mail naar E. horst@wiertz.com.
Wilt u ons bezoeken? U vindt ons filiaal aan de Expeditiestraat 12 in Horst.