Wiertz Personeelsdiensten opent regiokantoor Venlo op feestelijke wijze

Wiertz Personeelsdiensten opent regiokantoor Venlo op feestelijke wijze

Na een flinke verbouwing wordt het nieuwe regiokantoor van Wiertz Personeelsdiensten in Venlo op feestelijke wijze in gebruik genomen. De uitzendorganisatie doet dit middels een officiële opening voor haar relaties op donderdag 21 april as.

In elke Noord-Limburgse regio (Venlo, Venray, Horst, Roermond, Weert en binnenkort in Panningen) is er een vestiging van Wiertz Personeelsdiensten. In Venlo is Wiertz al twaalf jaar gevestigd, maar dat jasje bleek niet bestendig tegen de ambitieuze groeispurt. Medio april opende aan de Venlose Prinsessesingel, naast het UWV-kantoor, ‘het brede huis van werk’. Een regiokantoor waar alle kennis van het familiebedrijf verzameld wordt.

Naast Wiertz Personeelsdiensten (Wiertz Uitzenden, Wiertz International Recruitment, Wiertz Professionals, Wiertz Gastvrij) is er ook plaats ingeruimd voor de labels Payroll Limburg.nl, ZUID Recruiters, en ZUID juristen. Van daaruit doet Wiertz waar het goed in is: continu de beste oplossingen bieden voor flexibele arbeid van starters tot professionals en van ongeschoold tot wetenschappelijk niveau.

Leroy Bosman, commercieel manager regio Noord-Limburg: “Onze ambities in dit gebied zijn torenhoog. Alles wat met werk te maken heeft, brengen we onder in het ‘brede huis van werk’. De ambitie is om dé Limburgse uitzendorganisatie te worden. Dat zijn we in Zuid-Limburg al. In Noord-Limburg worden we dat ook”, zo besluit Leroy ambitieus.

Tijdens de officiële opening voor genodigden a.s. donderdag, zal de openingshandeling worden verricht door Burgemeester Scholten van Venlo. Aansluitend is er een netwerkbijeenkomst. De feestelijke opening wordt een dag later nog afgesloten met een ‘krachtenborrel’ op deze locatie. Wiertz Personeelsdiensten hoopt veel mensen te mogen verwelkomen in het nieuwe pand en aan een nieuwe baan te helpen!