Wiertz Personeelsdiensten sluit jubileumjaar af

Wiertz Personeelsdiensten sluit jubileumjaar af

Het was in 1997 dat het echtpaar Wiertz besloot een eigen uitzendorganisatie te starten. Dionne en Harm vonden dat de mens op de eerste plaats moest staan en dat alle dienstverlening gericht moest zijn op het perfect bedienen van werkzoekenden en werkgevers. De opening van het eerste filiaal vond plaats op precies 30 april 1997. Natuurlijk met oranjebitter.

Tussen april 2012 en april 2013 besloot de Limburgse uitzendorganisatie (11 filialen tussen Venray en Maastricht) het jubileumjaar “Wiertz 15 “te vieren. De feestelijke aftrap werd gemaakt middels een jubileumbijeenkomst in het service center van Wiertz in Kerkrade. Oprichter Harm Wiertz schreef voor die gelegenheid een jubileumboekje en overhandigde het eerste exemplaar aan zijn moeder. Vervolgens werden er gedurende het hele jaar door maandelijkse jubileum activiteiten en acties georganiseerd vanuit de verschillende filialen. Uitzendkrachten en opdrachtgevers konden zo volop meegenieten van de mijlpaal.

Op 30 april sloot Wiertz Personeelsdiensten het jubileumjaar officieel af. Het jubileumlogo Wiertz 15 is inmiddels verwijderd van de diverse uitingen. De organisatie richt de blik naar de toekomst: het 20 jarig jubileum in 2018!