Wiertz Personeelsdiensten sluit ludieke #werkie actie af

Wiertz Personeelsdiensten sluit ludieke #werkie actie af

De Limburgse uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten heeft in de afgelopen maanden op ludieke wijze aandacht gevraagd voor werk in deze provincie.

Via een social media actie heeft men aan alle Limburgers gevraagd om een werkfoto te posten op Facebook. Hierdoor laat de organisatie via de actie zien hoeveel goed werk er in Limburg voorhanden is. “We zijn vaak veel te bescheiden in Limburg, terwijl we juist heel veel mooi werk voorhanden hebben” aldus uitzendondernemer Harm Wiertz bij de start van de actie eerder dit jaar. “Via deze actie maken we dat werk zichtbaar en onderstrepen we dus onze unieke positie”.

Iedereen mocht meedoen aan de actie. De uitzendorganisatie noemde de foto een “#werkie” om aan te geven dat het om een foto gaat die men van zichzelf tijdens het werk maakt. “Er was heel veel animo” aldus Jessie Vreuls, medewerker sales, marketing & communicatie. Via de goede doelenstichting Wiertz Foundation zal de uitzendorganisatie komende tijd Limburgse werkgelegenheidsprojecten belonen. Bovendien zal de leukste, origineelste, grappigste #werkie door de jury gehonoreerd worden.