Wiertz Personeelsdiensten sponsor Kerstwereld Rolduc

Wiertz Personeelsdiensten sponsor Kerstwereld Rolduc

1_kerst_Rotary_LOGO-DEFKerstwereld
In abdij Rolduc te Kerkrade vindt in de maand december gedurende ieder weekend het Kerstevent “Kerstwereld” plaats. Geen traditionele kerstmarkt, maar een volledige kerstbeleving. Dat is wat Rotaryclub Kerkrade met Kerstwereld Rolduc drie weekenden lang in december biedt. Een kerstmarkt met vijftig gezellige standjes en de koude oortjes in de 12e eeuwse Abdijkerk worden muzikaal gewarmd worden door verschillende koren uit Parkstad en het Kerkraads stadstoneel zal in de klassieke zaal voorstellingen verzorgen. De kinderen kunnen zich ondertussen vermaken in de voor hen ingerichte kerstkamer. Als aandenken maken we van ieder kind een leuke sfeerfoto.

Hoofdsponsor
Het mooie van deze kerstmarkt is dat deze binnen zal plaats vinden, waardoor weersomstandigheden geen invloed hebben op het comfort van de bezoekers. De opbrengst wordt gebruikt voor de bestrijding van laaggeletterdheid onder vluchtelingen in regio Parkstad en een bijdrage voor Shelterbox.
Wiertz Personeelsdiensten treedt op als hoofdsponsor van dit event. Hiermee onderschrijft de uitzendorganisatie de warme band met abdij Rolduc. Bovendien helpt Wiertz Personeelsdiensten graag mee met het terugdringen van laaggeletterdheid. Door laaggeletterdheid terug te dringen kunnen mensen immers een betere toegang verkrijgen tot de arbeidsmarkt, dit bevorderd de kansen op een goede baan.

Openingstijden
Kerstwereld Rolduc is ieder weekend in december geopend van 11.00 en 17.00 uur, entree €3,50.
Bij de Wiertz Personeelsdiensten vestiging te Kerkrade zijn nog enkele gratis toegangskaartjes verkrijgbaar, neem contact op via 045-5670152. Meer informatie? Ga dan naar de website www.kerstwereldrolduc.nl