Wiertz Personeelsdiensten sponsor Orlando Festival

Wiertz Personeelsdiensten sponsor Orlando Festival

Het Orlando Festival, van 20 t/m 30 augustus 2015, is het oudste kamermuziekfestival in Nederland. Door de speciale formule van het Festival, het hoge niveau van de internationale ensembles en musici, de verrassende programmering, de waardevolle lessen en natuurlijk ook nog de werkelijk prachtige locatie voor de talrijke deelnemers en bezoekers blijft het Orlando Festival uniek en aantrekkelijk voor velen.

Sinds 1982 verzamelen kamermuziekliefhebbers uit de hele wereld zich in het 16e-eeuwse klooster van Rolduc (Kerkrade, Zuid-Limburg),  waar overdag openbare lessen, lezingen, workshops en masterclasses worden gegeven aan zowel  getalenteerde jonge professionele ensembles als ook aan enthousiaste en toegewijde amateur-groepen.
Elke dag zijn er concerten op Rolduc en in de theaters van Kerkrade en Heerlen. Aan het begin van het Orlando Festival vindt ook het Internationale Orlando Concours plaats. In 2015 wordt het Concours gehouden voor piano trio’s.

Wiertz Personeelsdiensten treedt dit jaar op als sponsor van het Orlandofestival. De Limburgse uitzendorganisatie heeft cultuur hoog in het vaandel staan. Door het Festival te ondersteunen draagt het Limburgse familiebedrijf en haar goede doelen stichting bij aan het in stand houden van dit belangrijke Festival.

Het Orlando Festival 2015 begint op 20 augustus 2015 met het Orlando Concours. Het concours is dit jaar voor pianotrio’s, en bestaat uit drie rondes op Rolduc in Kerkrade, en een finale in het Theater Heerlen. Kaarten voor deze concerten kunt u bestellen via Parkstad Limburg Theaters en tickets voor de avondconcerten in de regio bestelt u via kaartverkoop@orlandofestival.nl