Wiertz Personeelsdiensten strijdt voor de titel Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg

Wiertz Personeelsdiensten strijdt voor de titel Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg

46 uitingWiertz Personeelsdiensten doet dit jaar mee aan de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’. In de categorieën ‘MKB’ en ‘Grootbedrijf’ zal er gestreden worden om de felbegeerde titel van aantrekkelijkste werkgever van Limburg. Eerst zullen er regionale rondes plaatsvinden, waarna de winnaars in een provinciale strijd bepalen wie de aantrekkelijkste werkgever van Limburg in 2016 zal worden.

Deze verkiezing is een onderdeel van het project Limburg Magnet dat zich het boeien, binden en benutten van talent voor Limburg als doel heeft gesteld. Daar werken we graag aan mee en daarom hebben wij ons als partner verbonden aan dit project!

‘’Wij vinden het belangrijk om onze uitzendkrachten aan ons te binden en hoe kan dat beter dan dat ze het signaal afgeven trots en tevreden te zijn over onze organisatie en dit uiten door op ons te stemmen’’ aldus Jessie Vreuls, medewerkster Sales, Marketing en Communicatie van Wiertz Personeelsdiensten.
De 1e stemronde loopt van oktober 2015 t/m eind januari 2016, de 2e stemronde is van februari 2016 tot april 2016. In april 2016 zal de finale plaatsvinden.
Maak kennis met Wiertz Personeelsdiensten, bekijk onze promotiefilm op www.aantrekkelijkstewerkgever.nl/wiertz en laat (ons) weten wat jij ervan vindt. De koffie staat klaar, tot ziens dus op één van onze filialen!

Wiertz Personeelsdiensten is niet alleen “de grootste familie” van Limburg maar óók Limburgse werkgever.