Wiertz Personeelsdiensten trotse partner talentenforum Roda JC Kerkrade

Wiertz Personeelsdiensten trotse partner talentenforum Roda JC Kerkrade

talentenforumAPPx810_1437053290Wiertz Personeelsdiensten, Sterk in Werk en maatschappelijk betrokken, draagt als partner van Roda JC het Talentenforum van de club een warm hart toe in de regio. Dit door middel van sponsoring Roda JC Kidsclub, Roda JC On Tour, Roda JC G-stars en als sponsor op de broekjes en/of shirts van de jeugdteams van Roda JC. Recent werd de samenwerkingsovereenkomst hiervoor door de twee trotse partijen ondertekend.

IMG_4103 (1024x683)_450x300

Tactiek: hoe wil de stichting scoren?
Het streven van Roda JC Kerkrade is om met beide ‘voetbalbenen’ midden in de maatschappij te staan. Door naam, aantrekkingskracht, menskracht, stadion en faciliteiten op een goede manier in te zetten, kan Roda JC Kerkrade veel betekenen voor de maatschappij.  Roda JC Kerkrade heeft vanuit deze gedachte stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij opgericht.

Dionne Wiertz: “Roda JC vormt een groot sociaal netwerk in Zuid-Limburg. De maatschappelijke inzet van Roda JC verbindt en geeft ons een trots gevoel. Door met elkaar kansen aan te grijpen ontstaat nieuwe energie. Door Roda JC en de combinatie maatschappelijk verantwoord ondernemen, bouwen we samen aan de toekomst van onze regio.”

Ook met de logovermelding op de voorkant van alle line-up shirts welke de kinderen voorafgaande aan de Eredivisiewedstrijden van het 1e elftal dragen bij het betreden van het veld, dragen wij als organisatie bij aan dit maatschappelijke project.

IMG_4109 (1024x683)_450x300