Wiertz Personeelsdiensten verhuist in Maastricht

Wiertz Personeelsdiensten verhuist in Maastricht

Wiertz Personeelsdiensten verhuist naar een nieuwe vestiging in Maastricht. Het oude onderkomen aan de Avenue Ceramique werd te klein. Lang hoeven werkzoekenden niet te zoeken: de nieuwe vestiging ligt precies 1 deur verderop.

Wiertz Personeelsdiensten is al sinds 2002 gevestigd in Maastricht, maar de behuizing bleek niet langer opgewassen tegen de ambitieuze groeispurt. Igor Buck, Commercieel Manager Zuid-Limburg: “Onze ambities in Maastricht zijn  onverminderd torenhoog. We groeien al jaren hard, dus dat ons huidige pand te klein zou worden, was een kwestie van tijd.”

Wiertz Personeelsdiensten in Maastricht
Avenue Ceramique 16
6221 KV Maastricht
043 – 351 00 86
maastricht@wiertz.com

Op de vestiging Maastricht zijn in totaal acht vaste medewerkers werkzaam. De vestiging is dagelijks geopend van 08.30 – 17:30 uur.


Lees verder:
Wiertz Company blijft tegen de stroom in vestigingen openen. Managing Director Roger Holtus: “In 2019 openen we twee nieuwe vestigingen.”

Is er eigenlijk wel sprake van krapte op de arbeidsmarkt? Wat kunnen managers leren van Miles Davis? Waarom zijn banken eigenlijk gesloten op Goede Vrijdag? Bestel hier gratis ‘Vertrouwen in de toekomst’, de gebundelde columns van Roger Holtus!