Wiertz Personeelsdiensten verlengt opname in Register Normering Arbeid

Wiertz Personeelsdiensten verlengt opname in Register Normering Arbeid

De opname van Wiertz Personeelsdiensten in het Register Normering Arbeid is, na uitgebreide audits, wederom verlengd voor de periode van één jaar.

“We willen onze processen gewoon goed op orde hebben. Het voldoen aan de eisen van de norm NEN 4400-1 hoort daar bij”, zegt Commercieel Manager Ivo Smeets. “We zien het verlengen van het SNA-keurmerk als een logische bevestiging van onze focus op kwaliteit.”

Wat is het SNA-keurmerk?
Het SNA-keurmerk is een privaat certificeringssysteem, waarbij ondernemingen zich vrijwillig aanmelden en hun administraties frequent laten inspecteren. De waarde van het SNA-keurmerk is dat ondernemingen frequent (in de regel tweemaal per jaar) worden geïnspecteerd op conformiteit met de normeisen. Hierdoor wordt niet alleen de sector betrouwbaarder, maar lopen opdrachtgevers van gecertificeerde ondernemingen ook minder risico’s op aansprakelijkstellingen door de Belastingdienst en boetes van de Inspectie SZW. Het SNA-keurmerk biedt op deze manier extra zekerheid aan opdrachtgevend Nederland en draagt tevens bij aan een gezonde sector met een gelijk speelveld. Klik hier voor de website van de Stichting Normering Arbeid. 

Meer informatie over Wiertz Personeelsdiensten
Wiertz Personeelsdiensten is het uitzendlabel van Wiertz Company. Met het sterkst lokaal vertegenwoordigd kantorennetwerk van Limburg, worden elke dag met veel enthousiasme en passie flexwerkers bemiddeld voor tijdelijke en vaste banen op alle opleidingsniveaus en in alle branches. Klik hier voor meer informatie over Wiertz Personeelsdiensten.


Lees  verder: 
Het SNF-certificaat (Stichting Normering Flexwonen) van uitzendlabel Wiertz Personeelsdiensten werd in november 2017 verlengd voor de periode van één jaar. Dat betekent dat de huisvestingen van arbeidsmigranten voldoen aan de strenge eisen op het gebied van brandveiligheid, hygiëne, leefruimte, administratie en beheer, het minimum aantal sanitaire voorzieningen en kookgelegenheid.