Wiertz Personeelsdiensten zoekt vakantiewerk voor Limburgse jongeren

Wiertz Personeelsdiensten zoekt vakantiewerk voor Limburgse jongeren

De Limburgse uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten kwam vorig jaar in het nieuws met de actie om 500 jongeren aan een baan te helpen. Dankzij een forse inspanning en hulp van Limburgse werkgevers lukte dit. In december kom Harm Wiertz aan Mirjam Sterk, ambassadeur jeugdwerkloosheid, laten weten dat het aantal gehaald werd. De komende maanden gaat de uitzendorganisatie Limburgse jongeren aan een vakantiebaan helpen.

Het verrichten van vakantiewerk is heel erg belangrijk voor jongeren. Zo doen ze immers werkervaring op. Ze leren hoe het er in een bedrijf aan toe gaat. En het helpt hen om de juiste keuzes voor de toekomst te kunnen maken. Elk jaar gaan tienduizenden scholieren en studenten op zoek naar een vakantiebaan. Bedrijven en instellingen maken graag gebruik van de diensten van deze tijdelijke hulpkrachten. Deze krachten zorgen immers voor continuïteit in die periodes dat het vaste personeel afwezig is. Daarnaast zien we steeds vaker dat vakantiebanen ook na de vakantieperiode worden doorgezet. Soms als extra hulp op zaterdagen of avonden maar ook in de vorm van een vaste baan.

Wiertz Personeelsdiensten heeft ruime ervaring met het organiseren van vakantiewerk in Limburg. Het voordeel voor werkzoekende scholieren en studenten is dat zij zich niet bij tientallen bedrijven hoeven op te geven voor een vakantiebaan. Bovendien zijn zij via Wiertz Personeelsdiensten verzekerd van een goede begeleiding, een prima administratieve afhandeling en stipte uitbetaling van hun salaris.

Werkgevers en werknemers die interesse hebben in vakantiewerk kunnen contact opnemen met een van de kantoren. Kijk voor meer info op www.wiertz.com