Sterk in werk!

Ben je op zoek naar een uitzendbaan of naar een vaste baan? Dan is het tijd om kennis te maken met Wiertz Personeelsdiensten.

Wiertz Personeelsdiensten

Wiertz Personeelsdiensten is sterk in werk. We zijn er voor tijdelijke uitzendbanen en voor banen in vaste dienst. Op alle opleidingsniveaus, van lbo tot hbo. Voor banen in alle branches ook. Van horeca tot bouw. Van zorg tot techniek. Van zakelijke dienstverlening tot callcenters. Wij maken er werk van. Met persoonlijke aandacht maar ook met opleidingen, verzekeringen, een mooi salaris, verlofdagen en een pensioen wat goed geregeld is.

Wij zijn thuis in Limburg en de euregio kennen wij de arbeidsmarkt hier door en door. Wij weten welke vacatures er zijn. En waar. Om de baan te vinden die het beste bij je past, willen we graag alles weten over je wensen en je talenten. We bespreken die daarom altijd uitgebreid met je en we denken daarbij actief met je mee.

Neem contact op met onze kantoren of loop gewoon even binnen. Er is altijd een kantoor bij jou in de buurt.

Bouwen aan langdurige relaties

Wiertz Personeelsdiensten is een familiebedrijf. Alle medewerkers handelen hiernaar. Een van de belangrijkste doelstellingen in onze organisatie is het realiseren van partnerships. Met onze opdrachtgevers, onze zakenpartners en onze medewerkers. We willen al onze relaties optimaal ondersteunen en stimuleren. Dat kenmerkt ons als organisatie, en zo stellen we ook onze toekomstige continuïteit, stabiliteit en groei zeker. Wiertz Personeelsdiensten is een service-organisatie. Van mensen, voor mensen. We bouwen aan langdurige relaties met klanten en partners en willen daarbij excelleren als klantenpartner.

Als organisatie hanteert Wiertz Personeelsdiensten de normen en waarden van een familiebedrijf. Daarnaast kenmerkt onze werkwijze zich door het streven om een hechte werkrelatie op te bouwen met elk van onze klanten. Hierdoor krijgen we een helder beeld van hun wensen en behoeften, waardoor we hierop goed kunnen anticiperen. Want juist vanuit deze insteek kunnen wij onze klanten een duidelijke meerwaarde leveren.

De lust tot ondernemen zit ons in het bloed; vol energie, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en voortgedreven door de wil om de beste oplossingen te vinden voor onze klanten. Onze inzet is erop gericht om onze klanten maximale ondersteuning te bieden door ideeën en initiatieven te leveren die hen daadwerkelijk vooruit helpen.

Wiertz Personeelsdiensten is uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Maar pas als we weten wat úw wensen zijn, kunnen we echt maatwerk leveren en zo onze rol als excellente servicepartner waarmaken. Een hechte en vooral duurzame werkrelatie is hiervoor een eerste voorwaarde.

  • We zijn persoonlijk verantwoordelijk
  • We hechten grote waarde aan continuïteit
  • We behandelen opdrachtgevers met egards
  • We hanteren een reële prijsstelling
  • We onderscheiden ons
  • We besteden aandacht aan ieder detail
  • We stellen ons open voor kritiek