All You Need Is Work!

Wij willen je graag kennis laten maken met ons fenomeen de All You Need Is Work FunTear! Wij maken een werkreis door heel Limburg en komen naar jou toe! Wil jij gematcht worden met een werkgever, bezoek ons tijdens evenementen, festivals, markten en dorpen in heel Limburg.

 

Maak kennis met onze ‘All You Need Is Work’ FunTear waarmee we deze zomer in heel Limburg evenementen, festivals en weekmarkten gaan bezoeken! In de FunTear is er ruimte voor het maken van een persoonlijke test met onze Wiertz Talent Tool, kun je vacaturevideo’s bekijken en natuurlijk in gesprek met een van onze intercedenten om te bespreken met welke baan we jou echt blij maken. Kijk waar ons promotieteam te vinden is de komende maanden en bezoek ons!

Werken als promotiemedewerker?

Ben jij onze cupido? Wij zijn op zoek naar promotiemedewerkers voor ons All You Need Is Work promoteam! Promotiewerk voor All You Need Is Work is de leukste bijbaan die er is! Ben jij creatief, vrolijk, niet verlegen en hou jij wel van een uitdaging? Kom maar op! Je gaat mensen koppelen met hun potentiële werkgever, dus nieuwe krachten vinden voor onze openstaande vacatures. Uiteraard zijn er trainingen die jou helpen om je werk nóg beter te kunnen uitvoeren!

Waar zijn wij te vinden?

Kom naar ons toe tijdens een van deze evenementen en laat je koppelen met onze werkgevers!

Kom werken als promotiemedewerker!

Wil jij werken als promotiemedewerker voor ‘All You Need Is Work’? Schrijf je dan meteen in en ga als Cupido mee op pad! Schrijf je in via bijgaand formulier.

Inschrijfformulier

Voer hieronder je gegevens in als je deel uit wilt maken van het 'All You Need Is' Promoteam!

Heb jij al eens een kijkje genomen in onze All You Need Is Work Caravan?