Happy agents gezocht!

Heb jij de juiste skills en zie jij het wel zitten om bij topbedrijven zoals Mercedes Benz, Bol.com of Nespresso aan de slag te gaan? Mooi, want wij zijn op zoek naar happy agents die het verschil maken!

Wij dagen je uit voor een callcenter experience!

Voor als je het nog niet wist, de tijd van snelle callboys en –girls, vaak bijklussende studenten die je altijd rond etenstijd telefonisch lastig vallen hebben we al lang achter ons liggen. Sterker nog,  het werk als ‘agent’ is tegenwoordig een écht vak geworden.

Als callcenter medewerker ben je tegenwoordig steeds vaker een goedopgeleide professional, iemand met people skills en uitstekende  communicatieve vaardigheden.  Jij bent hét visitekaartje voor onze opdrachtgevers en maakt met service het verschil bij klanten. Ga je via Wiertz Callcenter Solutions aan de slag dan kun je in ieder geval rekenen op:

 

  • Een goede werkplek met volop carrieremogelijkheden
  • Een intern opleidingstraject om je als happy agent klaar te stomen
  • Een dynamische werkomgeving waar iedere dag weer anders is

Op een callcenter is geen dag hetzelfde. Deze afwisseling, het contact met klanten en leuke collega’s maakt het werken als agent ontzettend leuk. En als bonus heb ik hier mooie vooruitzichten op een contract.

-Tim Daniels-

Ik vind het ontzettend leuk om dagelijks met mensen contact te hebben en hen te kunnen helpen met verschillende vragen en problemen. Ik ben in juli 2016 via Wiertz Callcenter Solutions gestart en heb nu na een half jaar al een contract gekregen!

-Devon Pennington-

Véél meer dan bellen alleen…!

Denk je bij een callcenter alleen aan bellen dan heb je het helemaal mis! Tegenwoordig gaat het contact met klanten veel verder. Klanten kiezen namelijk zelf hun manier om met jou in contact te komen. Binnen een callcenter wordt daarom via verschillende  kanalen gecommuniceerd. Natuurlijk via de telefoon maar denk ook aan communicatie via e-mail, chat en social media.

Er is volop werk bij onze opdrachtgevers waar jij heel veel kunt leren. Wat denk je van:

 


Grijp die kans en laat nu zien wat jij in je mars hebt!

Vind je het leuk om vanuit een servicedesk klanten te helpen die met hun handen in het haar zitten? Krijg je een kick als je een verloren klant vol overtuiging terugwint? Weet je veel van mobiele telefonie, tablets en laptops of heb je een passie voor koffie en wil je een echte Nespresso kenner worden?

Dit is je kans! Bekijk onze actuele vacatures en neem vandaag nog contact met ons op.

 

HOE SCOOR JIJ OP CALLCENTER VAARDIGHEDEN?

Om jezelf en ons een goed beeld te geven van jouw talenten en vaardigheden is er de Callcenter Fit Test. Deze online test doe je lekker vanuit huis op het moment dat het jou het beste uitkomt. Met de uitkomsten van deze test weet jij of werken in een callcenter iets voor jou is en kunnen wij een 100% match maken met onze opdrachtgevers.

Wanneer je de test helemaal hebt doorlopen kun je een digitaal rapport ontvangen met jouw scores en leer je veel over jezelf!

 

  • Hoe goed ben je in multitasken?
  • wat is je communicatiestijl en hoe taalvaardig ben je?
  • Waar liggen jouw talenten?
  • Hoe over­tuigend ben je, kun je goed luisteren of ben je juist resultaatgericht?