Horecatoppers gezocht!

Op zoek naar een te gekke baan in de horeca, werken op de leukste feesten en evenementen? Dan ben je bij Wiertz Gastvrij helemaal op de juiste plek!

Bij Wiertz Gastvrij maak jij het verschil!

Als werken in de horeca jouw passie is en je een drive hebt om bij jouw gasten het verschil te maken, dan kun je via ons aan de slag! Wij hebben mogelijkheden voor je als medewerker bediening bij een chique diner, host/hostess bij een gaaf feest, of bier tappen tijdens een vet evenement. Ook als je geïnteresseerd bent in een leidinggevende functie in de hospitality hebben wij mogelijkheden voor je.

Ben jij klaar om ons nieuwe horecatalent te worden en aan de slag te gaan bij diverse opdrachtgevers in heel Limburg? Denk aan werken bij TEFAF, Roda JC Kerkrade, Fair Play Casino, GaiaZOO en diverse leuke horecazaken in Limburg!

 

Horecawerk dat bij jou past!

Kom jij ons horecateam versterken, welke bestaat uit een grote groep studenten en young professionals?

Naast het werken op tal van mooie events en bij de mooiste bedrijven in heel Limburg bieden wij een platform waarbij onze mensen met elkaar en met bedrijven in contact komen met het doel elkaar te verbeteren en te leren van elkaar. Doormiddel van diverse trainingen en bijeenkomsten zorgen we samen voor een hechte groep gelijkgestemde mensen waarbij dienstverlening in het DNA zit.

Onze Wiertz Gastvrij locaties zijn jouw place to be. Je kunt zo vaak werken als je wilt! Bekijk hiernaast onze commercial en ervaar de beleving van het werken bij Wiertz Gastvrij!

 

 

Direct aan de slag?

Vul het formulier in om je in te schrijven als horecatopper. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen in onze poule!

 

Inschrijven bij Wiertz Gastvrij