Horecatalent gezocht!

Ben jij een echte horecatijger en op zoek naar een uitdagende baan in deze branche, dan ben je bij Wiertz Gastvrij helemaal op de juiste plek.

Bij Wiertz Gastvrij maak jij het verschil!

Als werken in de horeca jouw passie is en je een drive hebt om bij jouw gasten het verschil te maken, dan kun je via ons aan de slag! Wij hebben diverse banen als host/hostess, bedieningsmedewerker of als kok. Ook ook als je geïnteresseerd bent in een leidinggevende functie in de hospitality hebben wij uiteraard mogelijkheden voor je.

Ben jij klaar om ons nieuwe horecatalent te worden en aan de slag te gaan bij diverse opdrachtgevers in heel Limburg?

 

tefaf

logologo-lekker-venlologoheader

wiertz-gastvrij_rgb

Werken bij Wiertz Gastvrij?

Werken op een hippe beurs, in een luxe hotel of werken in gave outfits maar vooral gasten het naar hun zin maken! Klinkt goed, toch? Een leuke baan waarmee je een mooie cent kunt verdienen. Onze Wiertz Gastvrij locaties zijn jouw place to be. Je kunt zo vaak werken als je wilt. We kunnen je werk aanbieden bij diverse evenementen. Kun je alleen doordeweeks werken? Of alleen in weekenden? Of wil je zelfs maar één dagje aan de slag? Bij ons kan het allemaal.

 

Horecawerk dat bij jou past!

Werken bij Wiertz Gastvrij begint altijd met een persoonlijk gesprek met jou want we willen je graag leren kennen en horen graag naar welk horecawerk je precies op zoek bent. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat je bij verschillende opdrachtgevers altijd verzekerd bent van het juiste horecawerk.

Wij hebben diverse uiteenlopende werkzaamheden voor in de horeca én je werkt in een te gek team. Wil jij werken tijdens de wedstrijden van Roda JC, op de befaamde kunstbeurs TEFAF of achter de bar bij een gaaf evenement, via Wiertz Gastvrij is het allemaal mogelijk! Bekijk hiernaast onze commercial en ervaar de beleving van het werken bij Wiertz Gastvrij!

 

 

Direct aan de slag?

Wil jij het liefst morgen al beginnen met werken? Schrijf je dan meteen in en geef aan dat je op zoek bent naar een te gekke horecabaan. Wij gaan direct voor je aan de slag!

Nice? Bel of mail direct een filiaal bij jou in de buurt en bemachtig een plekje in onze horecapoule!

 

 

Inschrijven bij Wiertz Personeelsdiensten

500

* = verplichte velden