Vol energie

De lust tot ondernemen zit ons in het bloed. Wiertz Personeelsdiensten zit vol energie; altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en voortgedreven door de wil om de beste oplossingen te vinden voor onze opdrachtgevers. Onze inzet is erop gericht om maximale ondersteuning te bieden door ideeën en initiatieven te leveren die hen daadwerkelijk vooruit helpen.

– Wiertz Company

Ons Profiel

Wiertz Personeelsdiensten is onderdeel van Wiertz Company, een organisatie die haar maatschappelijke verantwoordelijkheid niet uit de weg gaat en oog heeft voor spiritualiteit. We danken ons bestaansrecht aan de maatschappij waarbinnen we opereren en we vinden het belangrijk om iets terug te geven aan diezelfde maatschappij. We beseffen dat mensen bezield worden door meer factoren dan enkel prestatie en beloning. En dat het onze verantwoordelijkheid is een bijdrage te leveren aan deze bezieling.

Vol energie
De lust tot ondernemen zit ons in het bloed. We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en voortgedreven door de wil om de beste oplossingen te vinden voor onze opdrachtgevers. Onze inzet is erop gericht om maximale ondersteuning te bieden door ideeën en initiatieven te leveren die hen daadwerkelijk vooruit helpen.

Doelstellingen
Continuïteit als familiebedrijf is ons streven. Het hebben van een toegevoegde waarde voor onze klanten is een voorwaarde om deze continuïteit te waarborgen. Wiertz Personeelsdiensten heeft zich hiervoor de volgende doelen gesteld:

  • Klanten ondersteunen vanuit een klanten-partnerrelatie.
  • Een aantrekkelijke en toegewijde werkgever zijn voor de werknemers.
  • Positieve financiële resultaten behalen bij al onze activiteiten.