Ben jij op zoek naar werk bij een snelgroeiende organisatie waar alles draait om veiligheid, gastvrijheid en flexibiliteit? Wij zijn regelmatig op zoek naar gemotiveerde mensen om het team te komen versterken!

 

Werken bij Polygarde

Werken in de beveiliging
Veiligheid, orde en rust. Niemand kan zonder. Als beveiliger draag je actief bij aan omstandigheden die ervoor zorgen dat mensen zich kunnen ontspannen. Bijvoorbeeld bij een evenement of concert. Dat mensen ongestoord kunnen werken en ’s avonds naar huis rijden in de wetenschap dat ze alles veilig achterlaten.

Werken als verkeersregelaar
Verkeersregelaars zorgen dat mensen om een obstakel heen worden geleid. Dat ze soepel een alternatieve route krijgen aangereikt. Dat ze niet onnodig lang op weg zijn naar hun bestemming.

Dit is werken bij Polygarde!
Werken bij Polygarde betekent het waken over gasten en eigendommen, zorgen voor een veilige doorstroming van het verkeer, verwelkomen bezoekers, beantwoorden telefoontjes en dragen bij aan het handhaven van de openbare orde. Wij zijn beveiliger, verkeersregelaar, receptionist, telefonist of BOA. Voor alle functies geldt natuurlijk dat je iedereen altijd en overal enthousiast en vriendelijk te woord staat! Neem contact met ons op en wij zorgen dat je de baan krijgt die bij jou past.

Werken als verkeersregelaar?

Werken bij Polygarde betekent werken voor een opdrachtgever die in mensen gelooft! We zijn op zoek naar kandidaten in heel Limburg! De eisen zijn;

– flexibel ingesteld (tijdens weekenden en vakantieperiodes);
– gastvrije instelling;
– opgeleid tot verkeersregelaar of beveiliger of bereid deze opleiding te volgen;
– representatief en communicatief vaardig;
– een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overleggen.

Kom jij ons team versterken? Neem dan contact op met ons kantoor in Maastricht!

Werken in de beveiliging?

Naar wens van de opdrachtgever nemen beveiligers steeds meer taken op zich. Daarom moet de beveiliger van vandaag van alle markten thuis zijn. Of het nou gaat om evenementenbeveiliging of kantoorbewaking. Beveiligers worden multifunctioneel ingezet en handelen preventief. Zo zorg je voor op ieder moment van de dag én nacht een veilig gevoel.

Werk dat bij jou past!

Werken bij Polygarde begint altijd met een persoonlijk gesprek met jou, want we willen je graag leren kennen. Daarnaast willen wij van jou een echte beveiliger maken. We begeleiden je en zorgen dat je (als je die niet hebt) de juiste diploma’s en certificaten behaalt. Zo leren wij jou de kneepjes van het vak!

 

Aanmeldformulier

Vul hieronder je gegevens in en upload je CV om je interesse kenbaar te maken.