Al sinds jaar en dag bezorgt PostNL brieven en pakketten in Nederland. Je hoeft dus op verjaardagen nooit uit te leggen wat voor bedrijf je werkgever is! Een echt Nederlands bedrijf met een lange historie en een uniform dat iedereen herkent. Een bedrijf dat mensen blij maakt!

Werken bij PostNL

Werken bij PostNL betekent dat je ervoor zorgt dat Nederland blijft draaien. Dag in dag uit worden er miljoenen brieven en pakketten bezorgd bij miljoenen huishoudens. Binnen PostNL geldt dat iedereen een onmisbare schakel is. Elke medewerker levert een waardevolle bijdrage. Of je nou op je fiets of scooter de brieven rondbrengt in het dorp, of stad en land afrijdt met een PostNL-bus.

Je creëert daarnaast een mooie wisselwerking. Jij zorgt als bezorger voor daadkracht en service met een glimlach. PostNL zorgt er voor dat medewerkers de vrijheid genieten om hun werk op een goede wijze uit te voeren en hun talenten en ideeën verder kunnen ontwikkelen.

Bij PostNL kun je voor diverse functies worden ingezet! Wij hebben zowel vakantiewerk als banen voor de lange termijn met uitzicht op een dienstverband in het vooruitzicht. Wat zijn de eisen om te werken bij PostNL:

– Je bent graag actief bezig in de buitenlucht.
– Je bent een doorzetter en bent nauwkeurig in je werk.
– Je bent vriendelijk tegen klanten.
– Je beheerst de Nederlandse taal.
– Je hebt de beschikking over een stevige fiets.
– Je bent 15 jaar of ouder.
– In het bezit van een smartphone.
– In het bezit van een rijbewijs B (in het geval van een bezorger per auto)
– In staat om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen.

Spreekt dit je aan? Vul het aanmeldformulier in en een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Werken bij PostNL?

Werken bij PostNL begint altijd met een persoonlijk gesprek met jou, want we willen je graag leren kennen. We begeleiden je en zorgen dat je opgeleid wordt om te kunnen starten bij deze mooie werkgever!

Aanmeldformulier

Vul hieronder je gegevens in en upload je cv om je interesse kenbaar te maken.