Het eerste kantoor van Wiertz Personeelsdiensten dat gevestigd is in een dierentuin. Je vindt ons kantoor bij de hoofdingang van GaiaZOO. Onze intercedente Kim staat voor je klaar om je te helpen aan een baan!

Wij zijn continu op zoek naar horecatijgers die op verschillende horecapunten in het park ingezet worden. Werken bij GaiaZOO kan in veel uiteenlopende functies. Wat dacht je bijvoorbeeld van het verzorgen van de dieren? Of help je liever bezoekers vanuit achter de kassa? Daarnaast kan je ook meewerken in de keuken of als horecatijger op een van de gezellige terrassen! Voor alle functies geldt natuurlijk dat je de gasten van GaiaZOO enthousiast en vriendelijk te woord staat! Neem contact met ons op en wij zorgen dat je de baan krijgt die bij jou past.

Werken bij GaiaZOO?

Werken bij GaiaZOO betekent werken in de leukste dierentuin van Nederland! We zijn op zoek naar medewerker die van april t/m oktober beschikbaar zijn! De eisen zijn;

– Flexibel ingesteld (tijdens weekenden en vakantieperiodes)
– Gastvrij
– Horeca ervaring is mooi meegenomen maar wordt niet verwacht. Wij leren jou graag de kneepjes van het vak!
– Representatief en communicatief vaardig

Kom jij ons team versterken? Neem dan contact op met ons kantoor in GaiaZOO!

Horecawerk dat bij jou past!

Werken bij GaiaZOO begint altijd met een persoonlijk gesprek met jou want we willen je graag leren kennen. Daarnaast willen wij van jou een echte horecatopper maken waardoor er regelmatig trainingen en bijeenkomsten zijn samen met onze collega’s van Wiertz Gastvrij. Zo leren wij jou de kneepjes van het vak!

* = verplichte velden