Beveiliging is zorgen voor mensen. Mensen in staat stellen te doen waar ze goed in zijn. Mensen laten ontspannen. Allemaal in de wetenschap dat hun veiligheid en eigendommen in goede handen zijn bij opgeleide professionals. Bij Polygarde!

Werken bij Polygarde

Veiligheid, orde en rust. Niemand kan zonder. Als beveiliger draag je actief bij aan omstandigheden die ervoor zorgen dat mensen zich kunnen ontspannen. Bijvoorbeeld bij een evenement of concert. Dat mensen ongestoord kunnen werken en ’s avonds naar huis rijden in de wetenschap dat ze alles veilig achterlaten.

Verkeersregelaars zorgen dat mensen om een obstakel heen worden geleid. Dat ze soepel een alternatieve route krijgen aangereikt. Dat ze niet onnodig lang op weg zijn naar hun bestemming.

Polygarde begrijpt dat en is er trots op dat hun medewerkers dankbaar en belangrijk werk verrichten. Werken bij Polygarde kan in veel uiteenlopende functies. We zoeken kandidaten die het belang van hun werk begrijpen en mensen willen helpen aan een veilig gevoel. Voor alle functies geldt natuurlijk dat je iedereen altijd en overal enthousiast en vriendelijk te woord staat! Neem contact met ons op en wij zorgen dat je de baan krijgt die bij jou past.

Werken als verkeersregelaar?

Werken bij Polygarde betekent werken voor een opdrachtgever die in mensen gelooft! We zijn op zoek naar kandidaten in heel Limburg! De eisen zijn;

– flexibel ingesteld (tijdens weekenden en vakantieperiodes);
– gastvrije instelling;
– opgeleid tot verkeersregelaar of beveiliger of bereid deze opleiding te volgen;
– representatief en communicatief vaardig;
– een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overleggen.

Kom jij ons team versterken? Neem dan contact op met ons kantoor in Maastricht!

Werk in de beveiliging dat bij jou past!

Werken bij Polygarde begint altijd met een persoonlijk gesprek met jou, want we willen je graag leren kennen. Daarnaast willen wij van jou een echte beveiliger maken. We begeleiden je en zorgen dat je (als je die niet hebt) de juiste diploma’s en certificaten behaalt. Zo leren wij jou de kneepjes van het vak!

 

Aanmeldformulier

Vul hieronder je gegevens in en upload je CV om je interesse kenbaar te maken.