Lekker extra bijverdienen tijdens je vakantie in Limburg? Dan ben je bij Wiertz Personeelsdiensten aan het juiste adres. Wij beschikken over een variërend aanbod van de leukste vakantiebanen. Ook heb je de mogelijkheid om te verblijven op een door ons gekozen camping samen met andere jongeren! Bekijk hier alle vacatures voor vakantiewerk.

Verzeker jezelf van een leuke vakantiebaan!

Geweldig vakantiewerk via Wiertz Personeelsdiensten deze zomer! Bezorg jezelf een topzomer en kies voor vakantiewerk! Ga je via Wiertz Personeelsdiensten op werkvakantie dan ga je deze zomer werken én kamperen in Limburg. Overdag werken en ’s avonds gezellig met je vakantievrienden voor de tent. Dit kan in Maastricht, Venlo, Roermond, Valkenburg of Sittard. Of werken op grote festivals! Uiteraard kun je ook aan de slag in je eigen woonplaats of regio. Kortom, hier vind je geweldige vakantiebanen!

Hoe werkt het?

Via Wiertz Personeelsdiensten ga je aan de slag bij goede en betrouwbare werkgevers, bijvoorbeeld in de horeca, productie, magazijn, administratie, callcenter of als promotiemedewerker. Je krijgt een prima begeleiding van onze medewerkers en kunt voor vragen of informatie altijd bij ons terecht. Behalve geld verdienen doe je er ook nog eens bruikbare werkervaring mee op.

Leuk om te weten, je krijgt wekelijks je salaris uitbetaald!

Een zomer werken in het prachtige Limburg. Overdag werken bij de leukste bedrijven en ’s avonds feesten met je vrienden en collega’s. In de periode juni t/m augustus staan in Limburg de leukste vakantiebaan vacatures open! Denk aan banen in de horeca, de nieuwste winkelketens of de gezelligste campings.

Relax werken en daarna chillen in je hangmat? Ga overdag aan de slag bij een gave opdrachtgever en in de avond ga je de stad in want er valt van alles te beleven! Kom lekker bij na je werkdag op de camping met je vrienden of je nieuwe collega’s, waar je op onze kosten mag verblijven :). Geïnteresseerd in een werkvakantie in Limburg?

Klik hier voor alle vakantiewerk banen!

Aan de slag?

Wil jij een te gekke vakantiebaan? Schrijf je dan meteen in en als je niet in Limburg woont geef aan dat je gebruik wilt maken van de werkvakantie inclusief camping. Wij gaan direct voor je aan de slag!

Inschrijven bij Wiertz Personeelsdiensten