Welkom bij Wiertz Academie!

Wil jij werken leren tegelijk? Ja, natuurlijk wil je dat! En dat is mogelijk via Wiertz Academie! Via Wiertz Academie leer je niet alleen een vak in de praktijk, maar krijg je ook betaald tijdens de opleiding. Wil jij gegarandeerd een baan nadat je slaagt, inclusief een landelijk erkend diploma? Wij maken werk van jouw toekomst!

Leren en werken tegelijk: werk aan je toekomst!

Dat je bij ons veel kunt leren, dat is bekend. Maar hoe groei je uit tot een aantrekkelijke werknemer én werk je aan je toekomst? Binnen Wiertz Academie kan iedereen zijn ambities waarmaken: je werkt een aantal uren per week, terwijl je ook een betaalde opleiding volgt via ons.

We bieden verschillende opleidingen aan, waarbij je vaardigheden leert en kennis opdoet die nu en in de toekomst onmisbaar zijn. Werkgevers kunnen straks niet meer om jou heen en snakken naar jouw diensten!

Lees hieronder meer informatie over de verschillende opleidingen van Wiertz Academie en schrijf je in voor de juiste opleiding.

Welke opleidingen bieden we aan?

– Code 95: veilig en zeker de weg op
Ben jij wel al in het bezit van het rijbewijs CE (vrachtwagen met aanhanger of oplegger), maar heb je nog geen Code 95? Via Wiertz Academie kun je de Code 95 behalen en direct aan het werk bij onze klanten.

– LSB Academie: gecertificeerd opleidingstraject met baanzekerheid
Wil jij werken bij een mooi bedrijf, baanzekerheid verdienen en verder opgeleid worden tot gecertificeerd steigerbouwer, monteur, schilder of isolatietechnicus? Met LSB Academie maken wij dit voor je mogelijk!

– Verkeersregelaar: veiligheid, orde en rust
Jouw uitdaging is om te zorgen voor een goede bereikbaarheid, soepele doorstroming van het verkeer en veiligheid op de werkplek. Tijdens gevaarlijke verkeerssituaties, evenementen en wegwerkzaamheden sta jij op je plek. Ben jij niet in het bezit van een geldig certificaat? Via Wiertz Academie kun jij het certificaat tot verkeersregelaar halen.

coming soon!

Binnenkort worden een drietal opleidingen toegevoegd aan Wiertz Academie:
– Procesoperators
– Chauffeurs met CE-rijbewjis
– Gecertificeerde logistiek medewerkers (Logistiek Paspoort)

Hou deze pagina en onze social media kanalen in de gaten!