Docenten met passie gezocht!

Via Wiertz Onderwijs Services bieden wij jou verschillende mogelijkheden om op alle niveaus in het onderwijs aan de slag te gaan.

Invalkracht of voor een langere periode? Jij bepaalt!

Wil je als docent aan de slag in het voortgezet of speciaal onderwijs, middelbaar of hoger beroepsonderwijs? Met Wiertz Onderwijs Services helpen wij jou graag aan jouw ideale baan. Als invalkracht of voor een langere tijd bij één school. Die keuze laten we aan jou! Door heel Limburg bieden wij je in ieder geval uitstekende mogelijkheden. Als bonus doe je veel ervaring op werk je ondertussen aan een sterk Curriculum Vitae waarmee jij jouw carrière als docent een boost geeft!

wiertz-os_rgb

Voordelen van werken via Wiertz Onderwijs Services

Bij Wiertz onderwijs Services bieden we je binnen jouw vakgebied uiteenlopende vacatures op maat aan. Maar als docent bepaal je uiteindelijk zelf hoe jouw carrière uitziet. Ga je lekker flexibel als invalkracht aan de slag of kies je juist voor meer zekerheid en werk je liever voor een langere periode bij één school? Jij bent aan zet en bepaalt samen met onze intercedenten de keuze die het beste bij je past.

Omdat wij nauw samenwerken met BCO Onderwijsadvies ben je via ons verzekerd van loopbaanbegeleiding en zorgen we ervoor dat jij je als docent kunt blijven ontwikkelen. Zo zorgen we er samen voor dat het onderwijs de kwaliteit ontvangt waar ook echt behoefte aan is!

  • vacatures op maat, flexibel of voor langere tijd
  • bouw aan je netwerk en een sterk Curriculum Vitae
  • je bent verzekerd van loopbaanbegeleiding
  • alle ruimte om aan je eigen ontwikkeling te werken
  • altijd persoonlijke aandacht

 

wos_flexkracht1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

quote-marks_orange
Als invalkracht in het onderwijs doe je via uiteenlopende vervangingen op scholen veel werkervaring op en bouw je een sterk netwerk op. De begeleiding van Wiertz Onderwijs Services verloopt vloeiend en er is ruimte voor persoonlijke aandacht. Op die manier leer je elkaar kennen en kan zoveel mogelijk rekening gehouden worden met mijn wensen en behoeften als leerkracht.

 

 

Lilian van Bommel-Muijs – invalkracht via Wiertz Onderwijs Services

wos_flexkracht2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

quote-marks_orange
Voor een beginnend onderwijsassistent is Wiertz Onderwijs Services een ideale opstap. In mijn geval ben ik direct na het behalen van mijn diploma aan de slag kunnen gaan. Ik doe hierdoor belangrijke praktijkervaring op en bouw aan mijn Curriculum Vitae.

 

 

 

 

Dean Swinkels – invalkracht via Wiertz Onderwijs Services

wos_movare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

quote-marks_orange
Vervangen bij MOVARE betekent terecht komen in een organisatie die serieus omgaat met haar personeel. Immers de instroom van jonge enthousiaste leerkrachten vormt een kapitaal voor de toekomst. Met Wiertz Onderwijs Services hebben we een partner die onze organisatie en de behoefte aan flexibiliteit in het onderwijs niet alleen begrijpt, maar echt een wezenlijke bijdrage levert aan het ervoor zorgen dat de kinderen op onze scholen dagelijks les krijgen van een gekwalificeerde en gemotiveerde leerkracht.
Danny Krijgsman-Essers, Hoofd Personeel, Onderwijs en Kwaliteit bij MOVARE

Grijp je kans en werk aan een sterk Curriculum Vitae

Door als invalkracht te werken op verschillende scholen doe je onderweg ontzettend veel praktijkervaring op en leg je steeds weer nieuwe contacten waarmee jouw netwerk groter wordt. Vooral als je net bent afgestudeerd is dit natuurlijk ontzettend belangrijk. Deze zaken vormen de basis van een sterk Curriculum Vitae en een mooie carrière als docent. Via Wiertz Onderwijs Services bieden we je hiervoor alle mogelijkheden en doen wij er alles aan om de kinderen op onze scholen dagelijks les te laten krijgen van gekwalificeerde en gemotiveerde leerkrachten.

Direct aan de slag?

Wil jij het liefst morgen al beginnen met werken? Schrijf je dan meteen in en geef aan dat je heel graag als invalkracht via Wiertz Onderwijs Services aan de slag wilt gaan. Wij nemen dan snel contact met je op!

Heb je vragen over het werken als leraar of lerares via Wiertz onderwijs Services, neem dan gerust contact op met een van onze kantoren bij jou in de buurt.

 

 

Inschrijven bij Wiertz Personeelsdiensten

500

* = verplichte velden