Wij laten zien dat we mee doen!

Wij laten zien dat we mee doen!

Als vlootpartner van het 100.000 banenproject geven we vanaf vandaag zichtbaar uiting aan onze betrokkenheid om werkplekken te creëren voor mensen met een arbeidsbeperking. Uit handen van Mark Hendriks van de LWV werden hiervoor enkele ambassadeursborden in ontvangst genomen die een prominente plek zullen krijgen op al onze filialen.

LWV ambassadeur op naar de 100_000Om een structurele invulling aan de banenafspraak te geven is het initiatief ‘Op naar de 100.000 banen’ ontstaan. Dit initiatief van VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland is een overkoepelende wegwijzer die werkgevers ondersteunt om banen voor mensen met een arbeidsbeperking te realiseren. Het initiatief wordt gedragen door de zogenaamde vlootpartners uit de private en publieke dienstverlening die het bedrijfsleven hierbij ondersteunen. Van deze vloot maken wij vanaf vandaag dus officieel deel uit.

Omdat wij geloven dat werk begint met denken in mogelijkheden, ook als je een arbeidsbeperking hebt, geven we de komende periode hier extra aandacht aan en slaan we een vuist voor talenten met een arbeidsbeperking. Wilt u als organisatie aan de slag gaan en een plek voor deze mensen vrijmaken? Kijk dan op onze speciale actiepagina www.wiertz.com/100banen voor meer informatie of plaats hier direct uw vacature.