Wilt u de talenten van de toekomst aan boord halen?

Wilt u de talenten van de toekomst aan boord halen?

Gelooft u in de talenten van de toekomst en wilt u deze al in een vroeg stadium aan boord halen? Dan bieden de Young Professionals van ZUID recruiters uitkomst. U kunt nu op geheel vrijblijvende wijze en tegen een scherp tarief gebruikmaken van onze toekomstige professionals. Laten we samenwerken!

Maak kennis met onze Young Professionals
De Young Professionals van ZUID recruiters bestaat uit een groep studenten die een hbo- of wo-opleiding volgen met Human Resource Management of Finance als studierichting en op zoek zijn naar een relevante bijbaan in deze branches.

Neem initiatief
In een steeds krapper wordende arbeidsmarkt is de zoektocht naar getalenteerde professionals heter dan ooit. Vraag en aanbod is niet in evenwicht, waardoor het voor bedrijven steeds moeilijker wordt om de juiste kandidaat voor de openstaande functies te vinden.

Waar zijn nu de beste kandidaten te vinden? En hoe weet u ze te binden en boeien? Door gebruik te maken van de Young Professionals van ZUID recruiters krijgt u toegang tot enkele talenten van de toekomst die u in een vroeg stadium al aan het werk kunt zien.

Wat zijn uw voordelen?
– U kunt op vrijblijvende wijze en tegen een scherp tarief gebruikmaken van onze toekomstige professionals.
– Wij gaan met u in gesprek om een gericht plan van aanpak te maken, waarbij u kunt aangeven wat u in petto heeft voor het talent van de toekomst.
– Bent u zo tevreden over de werkzaamheden dat u hem of haar een aanbod wilt doen? Dan is dat geen probleem!
– ZUID recruiters verzorgt de juiste contractvorm (detachering) op basis van uw behoefte.
– U heeft het juiste talent met het grootste potentieel al in een vroeg stadium aan boord.

Tijd voor iets nieuws?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Young Professionals van ZUID recruiters? Vul dan het aanmeldformulier in of neem direct contact op met een van onze recruiters (info@zuidrecruiters.nl of 045 – 563 98 00).

Laten we hier samen mee aan de slag gaan!

 

[formbuilder id=”117067″]