Werken tijdens het Wereld Muziek Concours?

Het Wereld Muziek Concours Kerkrade promoot en bevordert de internationale blaasmuziek, stimuleert talent van alle leeftijden, streeft naar vernieuwing en steunt wereldwijd de kwaliteitsontwikkeling van muzikanten en orkesten. Één keer in de vier jaar organiseert WMC Kerkrade het bekende internationale festival voor de blaasmuziek het Wereld Muziek Concours met een uitgebreid wedstrijdprogramma, een hoogwaardige concertcyclus en een aansprekend randprogramma.

Wil jij werken tijdens WMC 2017? Wij hebben te gekke banen voor je!

WMC 2017 komt eraan! Van 6 t/m 30 juli strijden meer dan 20 duizend muzikanten, afkomstig uit ruim 30 landen en 5 continenten om een plek aan de wereldtop van de blaasmuziek. Nooit eerder schreven zo veel orkesten zich in voor deelname aan WMC!

Kriebelt dit om aan de slag te gaan tijdens dit te gekke evenement? Dan zijn wij op zoek naar jou! De werkzaamheden variëren en het aanbod is zeer divers, voor ieder wat wils! Wij zijn onder andere opzoek naar:

+ Controleurs
+ Verkeersregelaars
+ Toezichthouders
+ Korpsbegeleiders
+ Sjouwers
+ Facilitaire medewerkers
+ Podiumploegen
+ Hospitalityguides
+ Bijrijders
+ Stewards

Gedurende 3 weken werk je op basis van een vrijwilligersvergoeding, het is makkelijk te combineren met je (vaste) baan én er zit geen belastingnadeel aan!

Locaties:

– Parkstad Limburg Theater
– Rodahal
– Parkstad Limburg Stadion

Het werk vindt plaats in dagdelen; ochtend-middag en middag-avond. Met name de weekenden zijn druk bezocht en zijn er veel diensten beschikbaar. Samen met jou kijken we waar we jou zouden kunnen inzetten. Ben je flexibel inzetbaar? Dan kan het zijn dat je op meerdere functies/locaties wordt ingezet.

Aanmelden?

Schrijf je dan meteen in en je ontvangt van ons de informatie over de eerste bijeenkomst! Heb je nog vragen? Neem contact met ons kantoor in Kerkrade.