Zonnige zomerdagen of donkere periode in de bedrijfsagenda?

Zonnige zomerdagen of donkere periode in de bedrijfsagenda?

-Vakantieplanning hoeft geen probleem te zijn-

De zomer ligt in het verschiet. De temperaturen stijgen, de korte broeken en rokjes keren terug in het straatbeeld en de zweetdruppels rollen sneller over ons voorhoofd. We zijn weer aan het winterritme ontsnapt.

Dit is ook te merken aan de uitstraling op de gezichten van de mensen om ons heen; Meer vrolijkheid en optimisme! De ‘summer feelings’ die we als mens ervaren hangen nauw samen met het welbekende vakantiegevoel. Ieder heeft zijn/haar vakantiebestemming al bepaald en dit willen we vaak ook aan iedereen laten weten. Onder het genot van een lekker drankje delen we onze vakantie ervaringen op het terras, via Twitter houden we elkaar op de hoogte van onze bezigheden en op Facebook wordt er volop ge-like-d op vakantiefoto’s. Een herkenbaar fenomeen voor de meeste mensen. Voor werkgevers betekenen deze vakantieperioden echter vaak onzekerheid en stress.
Veel bedrijven of organisaties kampen vooral in de zomerperiode met enkele vraagstukken.
‘Hoe krijg ik de personeelsplanning rond, zonder dat het werk tijdens de vakanties stil komt te liggen?’, ‘Hoe ga ik om met (on)verwachte piekwerkzaamheden als mijn personeel op vakantie is?’ ‘Die onzekerheid en stress bij werkgevers hoeft helemaal niet nodig te zijn’ verteld Rob de Weerd, directeur Sales bij Wiertz Personeelsdiensten. ‘Personeelsplanning kan bij grote en complexe bedrijfsprocessen vaak lastig zijn. Vooral als deze afhankelijk zijn van de expertise en flexibiliteit van hun welgewaardeerde personeel’ aldus de Weerd. Via de dienst Wiertz Personeelsadvies vertelt hij zijn klanten graag dat er voor bijna ieder personeelsvraagstuk een oplossing voorhanden is. ‘Wij denken daar als sparringpartner intensief over mee met onze klanten. Door inzet van de juiste uitzendkrachten kunnen werkgevers zonder groot risico inspelen op de vaak krappe personeelsplanning tijdens de vakantieperiodes. Een goede afstemming met onze klant staat hierbij voorop. Daar speelt dat extra stukje betrokkenheid en persoonlijke begeleiding, waar Wiertz Personeelsdiensten om bekend staat, een hele grote rol’ volgens de Weerd.

Met een groot bestand aan gekwalificeerde en gemotiveerde arbeidskrachten uit diverse branches staat Wiertz Personeelsdiensten voor haar klanten klaar. Ook de inzet van jonge vakantiekrachten, die hun vakantie nog moeten verdienen, is daarbij een goede oplossing. Via de brede dienstverlening van Wiertz Personeelsdiensten zijn er altijd passende inleenconstructies mogelijk. Laat de ‘summer feelings’ maar komen, u heeft vakantie verdiend!

Meld uw vakantiewerk op www.vakantieverdiend.nl of neem direct contact op met een van onze filialen.